Installation med trygghet och finess

Installationen är första steget mot drift

Installation är första steget för att få din reservkraftsanläggning på plats och i drift. Hos oss får du hjälp med transport och platsmontage helt efter de behov som finns hos ditt företag.

Vad är en säker installation?

För oss är installationen det första steget i en säker överlämning och början på att projektet blir sjösatt och i drift. För oss handlar det därför om att du ska få alla delar i din nya anläggning i rätt tid och med den kapacitet och funktion som är beställd. Vi samarbetar med olika transportörer och montörer över hela landet för att kunna erbjuda en säker och trygg installation oavsett var ditt företag befinner sig.

Det finns alltid personal som är behörig för elinstallationer på plats, är vana att arbeta med den typ av projekt som vi levererar, så att exempelvis intag och omkoppling blir korrekt in i minsta detalj. I de fall som krävs är vi alltid på plats själva, så att de konstruktörer som har tillverkat anläggningen också ser till att den installeras och sätts i drift på rätt sätt. Du kan alltid vara säker på att vi tar ansvar för alla steg i ditt projekt, från början till slut.

Få ett processflöde som passar ditt företags behov!

Ring oss på 060-57 03 90 eller skicka ett mejl till info@aiab.se så berättar vi mer.​​​​​​​​