Tillverkning av framtidens reservkraft

Svensk utveckling och tillverkning i 50 år

Välj modern och svensk tillverkning när du väljer reservkraftsystem. Hos Aiab finns konstruktörer, mekaniker, tekniker och montörer som kan tillverka aggregat, UPS-system och elverk som håller i decennier. Dessutom lämnar vi alltid garanti på vår tillverkning.  

Skydd av reservkraftverk

Frågan om reservkraft är en fråga om att ge din produktion och ditt företag skydd vid strömavbrott eller längre uppehåll av elförsörjning. Idag är samhället nästan helt beroende av att ständig strömförsörjning finns, men det finns fortfarande en förhållandevis låg kapacitet av reservkraft hos många företag. Aiab har arbetat med tillverkning av reservaggregat och totallösningar för reservkraftsanläggningar sedan 1970 och följt utvecklingen av samhällets behov av energi, men också av innovativa och trygga lösningar. Tillverkning av reservkrafts- och likströmsanläggningar kräver kompetens inom vilka faktorer som bygger stabilitet, effektiv energianvändning och höga krav på säkerhet.


Oavsett kapacitet kan vi bygga ditt reservkraftverk

Inför alla uppdrag görs en noggrann projektering och kravställning för att se vilka behov av effekt, säkerhet och övervakning som ditt företag har. Med egen tillverkning i Timrå får du ett nära samarbete mellan förarbetet och själva tillverkningen och monteringen, vilket garanterar både effektiv produktion samt uppföljning och möjlighet till justering under projektets gång. Det ger trygghet under produktionen och det säkerställer att slutresultatet motsvarar de faktiska behov av reservkraft som finns . Oavsett om du behöver ett UPS-system eller det handlar om volymen på generator eller effekt i aggregat så kan vår tillverkning både dimensionera och realisera en lösning som klarar kraven.

Innovation, kompetens och hjälp med smarta idéer

Lusten att lösa problem och intresset för att kombinera innovation med stabilitet och effektivitet har drivit Aiab sedan starten 1970. Hos oss får du en lösning som är helt anpassad efter dina behov, och med erfarenhet av många och långa uppdrag inom gruvindustrin, offentliga organisationer, myndigheter och kemisk industri, för att nämna några, gör att vi kan möta de allra flesta krav och även se till att det i slutändan blir en trygg och stabil lösning. Du är alltid välkommen att hälsa på oss på Torpgatan 2 i Timrå och möta våra mekaniker, konstruktörer och elektriker samt se tillverkningen på plats.

Vill du veta mer om hur ger dig trygg tillgång till reservkraft?

Ring oss på 060-57 03 90 eller skicka ett mejl till info@aiab.se så berättar vi mer.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​