Service och underhåll som stärker din säkra strömförsörjning

Service som är skräddarsydd

Ge din anläggning omtanke, service och underhåll. Med hjälp av regelbunden service får du inte bara trygghet och säkerhet i driftkapacitet: du sparar kostnader och bekymmer. 

Underhåll direkt från tillverkaren

En av de allra säkraste investeringarna du kan göra i din produktion och verksamhet, är att se till din anläggning som ansvarar för reservströmförsörjning alltid är sitt bästa skick och kondition. Genom oss kan du få en smart och bekväm genomgång av alla delar en gång per år. Det gör att du få en test på att allt fungerar i skarpt läge och att du tryggt kan veta att allt fungerar som det ska. I samband med service kan du också passa på att göra en realistisk övning med medarbetare och kollegor. Genom regelbunden service får du också en möjlighet att göra underhåll i tid på de delar som eventuellt måste bytas ut. Speciellt viktigt är det för dig som har verksamheter inom branscher där miljö och yttre faktorer kan göra att delar i din reservströmsanläggning kan påverkas. Med underhåll kan du undvika onödiga reparationer och spara kostnader. Framför allt innebär det att du kan vara trygg i att du alltid har den kapacitet och den strömförsörjning som behövs om det blir något strömavbrott eller en annan liknande situation uppstår.

Teckna ett serviceavtal – få hjälp när du behöver det

Ett serviceavtal innebär att du varje år får din anläggning kontrollerad. Du får automatiskt en bokning och en kontroll, vilket ger säkerhet och bekvämlighet på samma gång. Eftersom det är samma personal som har byggt din anläggning som också kommer att ge den service och underhåll, får du alltid en service som känner till dina behov fullt ut och även känner anläggningen utan och innan. Det kommer du att tjäna på. Är du intresserad av att teckna ett avtal – eller vill veta mer om hur ett serviceavtal fungerar är det bara att kontakta oss.

Underhåll och service skapar säker reservkraft

Kontakta oss på 060-57 03 90 eller skicka ett mejl på
info@aiab.se så berättar vi mer.​​​​​​​​