Konstruktion som bygger rätt effekt

Rätt konstruktion ger effektiv lösning

Unika lösningar och höga säkerhetskrav är vår specialitet.
Med elkonstruktörer, mek konstruktörer, mekaniker och servicetekniker som kan hantverket och har tillgång till den senaste tekniken får du en konstruktion som ger dig ett reservkraftverk för framtidens utmaningar.

Hantverk, teknik och innovation 

Grunden i all konstruktion är förståelse för din produktion och behov av strömförsörjning, precis som att gör en korrekt riskbedömning och se vilka följder ett eventuellt avbrott kan orsaka. Utifrån det blir behovet av reservkraft tydligt och din reservkraftsanläggning kan få en korrekt dimension som både kan möta dagens behov och samtidigt ha utrymme för att kunna anpassas till framtidens. Hos oss får du elkonstruktörer, mekaniker och tekniker som kan hantverket och har en stor erfarenhet av att lösa unika behov, där miljö, säkerhetsklass och yttre påverkan är viktiga faktorer att ta hänsyn till. Det gör att du får skicklighet, kunskap och en vilja att förstå både risker, behov och produktion från grunden. Ett reservkraftverk är en konstruktion som alltid måste fungera och vara en pålitlig försäkring i din verksamhet. Det kräver en grund som håller och dimensioner som ger dig effekt du kan lita, och det är konstruktionens uppgift.

Konstruktion enligt rätt standard

Med kunder som arbetar inom höga säkerhetsklasser och med känslig information finns det en stor erfarenhet av vad som krävs inom olika uppdrag. Aiab arbetar och levererar alltid enligt gällande standarder för exempelvis Maskindirektivet, CE-märkning, RoHS-direktivet, REACH och EU:s direktiv enligt elinstallationer. Det gör att du alltid kan lita på att dokumentation, ritningar och specifikationer är korrekta innan projektet går vidare till tillverkning.

Vill du veta mer om vilket stöd du kan få när du utvecklar reserv-kraftslösningar?

Ring oss på 060-57 03 90 eller skicka ett mejl till info@aiab.se så berättar vi mer.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​